Adatvédelmi
Tájékoztató

Adatvédelem

Az Elysium szolgáltatások igénybevételével beleegyezik a jelen Adatvédelmi tájékoztatónkba.  Az Elysium szolgáltatásainak igénybevétele személyes adatok kezelését igényelheti, amelyeket a felhasználó bocsát rendelkezésünkre. A rendelkezésre bocsátott felhasználói adatokat a megadási pontokon egyértelműen jelzett célra használjuk fel, és a megadott személyes adatokat maximális diszkréció mellett kezeljük, nem továbbítjuk, értékesítjük vagy tesszük egyéb módon elérhetővé harmadik fél számára.

KEZELT ADATOK

Az Elysium szolgáltatásainak igénybevételével beleegyezik a megadott adatok tárolásába, melyeket felhasználhatunk statisztikák készítésére, ezenkívül a felhasználó beleegyezik, különböző tájékoztató jellegű tartalmak email címen keresztül történő fogadására az Elysium csapatától.

Az email címed megadásával elfogadod, hogy az Elysium a megadott e-mail címedre marketing jellegű hírlevelet vagy a saját szolgáltatásairól tájékoztató leveleket küldjön. A hírlevélről való feliratkozás bármikor visszavonható, ha a felhasználó úgy dönt. Ha problémát tapasztal a leiratkozásnál, lépjen velünk kapcsolatba az info@elysium22.hu  email címen. 

Adataid eljuthatnak hozzánk úgy is, ha felveszed velünk a kapcsolatot, esetleg elektronikus formátumban iratokat küldesz meg nekünk, melyeken a személyes adataid is szerepelnek. Munkatársaink a tudomásukra jutott információkat a legteljesebb diszkrécióval kezelik.

ADATKEZELÉS CÉLJA

Az adatokat az Elysium szolgáltatásainak működtetése, illetve a felhasználók azonosítása érdekében rögzítjük, azok felett ellenőrzési lehetőséget biztosítunk.

Nem marketing jellegű üzeneteket küldhetünk neked fiókoddal kapcsolatban, akkor is, ha leiratkoztál a hírlevelekről. Amennyiben az e-mail címed időközben bármilyen ok miatt megváltozott és ezért nem értesülsz biztonságodhoz kapcsolódó levelünkről, a felelősség kizárólag téged terhel.

ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

Az általad önként megadott adatokat addig őrizzük, amíg nem kéred azok törlését. A tárolt adataidnak végleges törlésére való szándékot az email címünkre (info@elysium22.hu) küldött levélben jelezheted.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FRISSÍTÉSE

Az Elysium fenntartja magának a jogot, hogy a jelen adatvédelmi tájékoztatóját bármikor módosítsa. A változtatásokról a felhasználókat értesíti. Amennyiben nem értesz egyet a módosított adatvédelmi szabályzat feltételeivel, az email címünkön értesíthetsz minket és kérheted adataidnak törlését.

Tájékoztatás kérése

A felhasználó bármikor jogosult vagy tájékoztatást kérni a szolgáltatásainkkal összefüggésben kezelt, rád vonatkozó személyes adatokról az info@elysium22.hu címen.

Elysium white logo
Elysium – „A kriptovaluták új világa!”
Kriptovaluta és Bitcoin bányászat, portfólió menedzsment és közösség.

FELIRATKOZÁS

Scroll to Top